voetreflex bij stress

ontspant en ontstresst

waarvoor?

Stressklachten en burn-out.

Hoe?

Door zachte aanraking van reflexzones op voeten en onderbenen.

Voor wie?

Kinderen en (jong)volwassenen.

waar kun je aan denken

Voetreflex bij stress

Breekt het zweet je uit, klopt het hart in je keel en ben je vermoeid? Stress ervaar je niet alleen in je hoofd, maar ook in je lijf. Stress is eigenlijk heel gezond. Het helpt onder andere om te focussen, goed te presteren en het geeft energie. Langdurig blootgesteld worden aan stress echter geeft klachten, omdat het lichaam te weinig tijd krijgt om te herstellen. Het kan je uitputten, ziek maken en uitmonden in een burn-out.

Door middel van deze zachte en ontspannen behandeling wordt het zenuwstelsel tot rust gebracht. Het maakt dat je lichaam opnieuw balans zoekt tussen spanning en ontspanning. Je zult meer rust en energie ervaren.

ervaringen

In januari 2018 ben ik voor het eerst naar WEL & ZIJN gegaan. Sindsdien ga ik er nog steeds met veel plezier naartoe. Mijn klachten: rug, nek, oververmoeidheid, zijn inmiddels verdwenen. Toch blijf ik komen om alles te onderhouden. Het is een prettige sfeer en Marga haar werkwijze is professioneel en rustgevend. Ze begon op een zolderkamer, maar inmiddels heeft ze een prachtige praktijk.
Voetreflex maakt je positiever
- Lia -
Een behandeling bij WEL & ZIJN is zeker een aanrader. Zelf heb ik een aantal chronische klachten. Een voetreflex behandeling verlicht mijn klachten en brengt mij beter in balans. Ook de metamorfose behandeling is een aanrader. Het geeft je inzicht maar ook een gevoel van berusting. Marga is een vriendelijke en warme vrouw die je echt op je gemak stelt en veel kennis van zaken heeft!
Voetreflex ontspant
- Erika -
Het levert mij inzicht in mijn eigen lichaam op: waarom voel ik bepaalde klachten? Ik leer op een andere manier te kijken. Ik kijk altijd uit naar een bezoek aan WEL & ZIJN omdat het even een rust moment is voor jezelf. Jij handelt professioneel maar wel op een betrokken en laagdrempelige manier. Je geeft eerlijk aan als je geen antwoord op een vraag weet. Dat kan ik vooral waarderen!
Voetreflex gemeente Hardenberg
- Rosanne -